Missie en Visie Promitheus

Het is onze missie om de slimste, beste, meest verfrissende en vernieuwende totale dienstverlener op gebied van projectmanagement zijn, met als doel om onze klanten in staat te stellen zelf verantwoordelijkheid en controle te laten nemen voor de ontwikkeling van hun organisatie.

Grip op uw projectmanagement

Als je veranderingen door mag voeren voor je klanten en je aan het roer staat van projecten welke impact hebben op je klant, dan zijn er wat ons betreft drie zaken essentieel voor succes:

  • samenwerken
  • je klant begrijpen
  • vertrouwen

We beheersen het veranderingstraject met als einddoel niet alleen het leveren en maar vooral ook het borgen van het eindresultaat.

Complex projectmanagement

We zijn zeer ervaren in het beheersen van politiek complexe projecten waarin stakeholder management cruciaal is. Dit hebben we in de loop der jaren gerealiseerd in verschillende sectoren. Promitheus brengt u wat u mag verwachten van een respectabele en professionele dienstverlener, waarbij ons model van dienstverlening gebaseerd is op een viertal grondwaarden:

  • Altijd up to date kennis over ontwikkelingen en contingenties binnen het vakgebied.
  • Natuurlijk leiderschap in verandertrajecten.
  • Resultaatgerichtheid met focus op borging.
  • Nederigheid in onze beloften, uitbundig in onze realisaties.
De beste projectmanagement passend bij uw bedrijf

De beperkte regulering van projectmanagement heeft geleid tot veel meerdere specialismen en verschillende initiatieven om als expert op dit vakgebied ten tonele te verschijnen. Zo kennen we Prince2, IPMA, PMI, en nog wel een langer rijtje namen, afkortingen en modellen.

Volgens ons veroorzaakt dit chaos en onnodig wedijveren over wat “het beste” is. Wij hebben hier een ander idee over. Wil je echt weten wat goed voor je is, dan zal je willen weten wat er is en hoe je zelf in elkaar zit. Alleen dan kan je keuzes maken over “hoe het zou moeten” en wat er “in de praktijk bij ons kan en gaat gebeuren”.

Projectmanagement voor overheid en bedrijfslevenduurzame verbetering en verandering

VISIE PROMITHEUS

Promitheus heeft een eigentijdse blik op Contingency Theorie. Onze visie is dan ook dat kennis hebben van wat er is en kan, en kennis hebben van wie je bent en wat je zelf goed en minder goed kan, nodig is om de juiste keuzes te maken in de stap en verdieping binnen projectmatig werken als werkgebied. Promitheus streeft ernaar deze twee fundamentele vragen te beantwoorden.

Een beproefde samenwerking als flexibel antwoord op de veranderende marktvraag. Deze Business to Business approche is aangegaan met het NIMO projectmanagement instituut en wordt verkend met Twijnstra Gudde en Cooper | Feldman.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Promitheus is een collectief van bevlogen ondernemende organisatieadviseurs die zich gezamenlijk naar de markt presenteren. In de zomer van 2011 hebben Harm Hermant en Saša Ristovski Promitheus opgericht in samenwerking met het NIMO projectmanagement instituut.

Wij helpen zowel overheid als bedrijfsleven met het verzorgen van professionaliseringstrajecten. Denk hierbij aan verandertrajecten, verbetertrajecten en projectmanagement.

Neem contact met mij op!

Wil je meer informatie over de begeleiding van verandertrajecten, verbetertrajecten of projectmanagement? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Neem contact met mij op over: