Jean-Paul DegenProject- en verandermanager

Jean-Paul

Jean-Paul Degen is een ervaren en ondernemende project- en verandermanager die in staat is om mensen in een organisatie naar een volgende fase in hun ontwikkeling te brengen. Hierdoor voegen ze (nog) meer waarde aan de organisatie toe.

Expertisegebieden
  • Trainer
  • Coaching
  • Opleider
  • Projectmanager
  • Verandermanager

Door de combinatie van interim opdrachten die Jean-Paul uitvoert en de trainingen/coaching die hij verzorgt, krijgt een sessie met hem nog meer diepgang.

Jean-Paul schept orde in de chaos

“Jean-Paul brengt structuur aan in de chaos en creëert daarmee rust waarmee hij energie terug brengt in de organisatie.”

Mensen in hun kracht zetten

Jean-Paul Degen brengt structuur in chaos en creëert daarmee rust. Vanuit die rust brengt hij energie terug en biedt hij de mensen en de organisatie ruimte voor ontwikkeling.  Zijn passie is om mensen in hun kracht te zetten.

Creëert beweging

Zijn kennis en ervaring heeft Jean-Paul opgedaan in diverse sectoren en rollen. Sinds 2012 is hij zelfstandig ondernemer. Door zijn innemelijke persoonlijkheid en enthousiasme is hij in staat om beweging te creëren  Hij laat anderen graag scoren en streeft telkens naar win-win situaties.

Projectmanager die to-the-point is

Jean Paul is pragmatisch ingesteld en kan een plan tot resultaat brengen.  Hij is in staat om op ieder niveau te schakelen en durft het onbenoemde te benoemen. Uiteraard met respect voor alle betrokken.  Zijn ultieme kracht: hij blijft onder alle omstandigheden zichzelf. Zijn belangrijkste waarden: eerlijkheid, openheid/oprechtheid, to the point.