Saša RistovskiFounder & CEO

Sasa

Saša is een zeer enthousiaste en gedreven trainer/opleider met circa 15 jaar ervaring. In deze periode is hij voornamelijk bezig geweest met het professionaliseren van projectmatig werken bij banken en verzekeraars, gemeenten en grote internationale organisaties in de handel & industrie.

Expertisegebieden
  • Trainer
  • Opleider
  • Projectmanager

Saša heeft het model van projectkadering ontwikkeld dat een verfijning is van een door hem omarmd motto ” het fenijn van het project zit hem in de start” waarbij de kadering en spelregels van het projectmanagement spel zo helder worden als mogelijk is.

Saša is a sharp focused business professional

“Saša is a sharp focused business professional. He has a versy strong drive and will not stop untill he has found the best solution. He is willing to learn and will balance the relevant schools of thought when approaching a business issue. He will inspire and motive people through his optimism and enthousiasm.”

Empathische projectmanager

Saša weet als geen ander te schakelen tussen belangen van opdrachtgevers, die van opdrachtnemers en van eindgebruikers en weet hij zijn rug recht te houden als externe zonder de affiniteit en de empatische klik met de klantorganisatie te waarborgen.

Sterk in audits

Saša is sterk in het auditen van de manier van werken, het ontwikkelen van projectaanpakken en het analyseren en verbeteren van werkmethoden. Vooral de functie van kwaliteit en het belang van stuurmechanismen in projectmanagement zijn een favoriet punt van aandacht voor Saša.

Pragmatische projectmanager

Saša is pragmatisch ingesteld en niet te beroerd om als rolmodel met de kaplaarzen in de modder aan de slag te gaan met zijn projectteam. Als resultaatgerichte aanpakker enthousiasmeert en motiveert hij anderen tot kwaliteitsverbetering en cohesie.